— PowerMama Achterhoek

Cursus & Trainingsaanbod

PowerMama Training

PowerMama Training is een functionele (kracht en cardio) training met speciale aandacht voor core, bekkenbodem, ademhaling en houding.

Het doel van de trainingen is om fit te blijven tijdens je zwangerschap en om je na de bevalling klaar te stomen om (weer) deel te nemen aan reguliere trainingsprogramma’s. Zo beheers je een goede ademhaling, co-contractie spierkorset en heb je gewerkt aan een goed bewegingspatroon.

Naast fysieke training is er aandacht voor theorie. Je krijgt veel kennis over jouw lijf, de fysieke en fysiologische veranderingen en je leert welke aanpassingen nodig zijn – zowel tijdens het trainen als in het dagelijks leven. 

Zo weet je op welke signalen je alert moet zijn, hoe je (zwangerschaps)klachten kunt voorkomen of verminderen en je voelt je zelfverzekerd en sterk. Daarnaast is het natuurlijk enorm gezellig. 

PowerMama
Core Restore

Het Core Restore programma is de eerste sportieve stap op weg naar herstel. Je begint bij de basis zodat je vanuit een sterk fundament kunt opbouwen.

We starten met een diastasecheck, buikspieronderzoek en houdingsanalyse. Vanuit daar bouwen we de training weer rustig op.

Tijdens de training is er vooral veel aandacht voor de buikspieren, de bekkenbodem, je houding (in het dagelijks leven), stretchen en mobiliteit. Ook gaan we rustig aan de slag met cardio- en krachttraining.

Daarnaast leer je meer over het herstel na een zwangerschap, wat veel voorkomende klachten zijn en hoe je die kunt voorkomen.

Na deelname kan je doorstromen naar de PowerMama Training om verder op te bouwen naar volledige belastbaarheid.

Op aanvraag

PowerMama
PT

Heb je meer behoefte aan individuele begeleiding tijdens of na je zwangerschap, dan kan je ook terecht voor Personal Training.

Tijdens de trainingen gaan we aan de slag met jouw persoonlijke doelen doormiddel een programma op maat. Dit kan ook wanneer je klachten ervaart als bekkenpijn, incontinentie, diastase of een verzakking.