- PowerMama Achterhoek

over ons

Hi! Welkom bij PowerMama Achterhoek

Ik ben Sanne, trotse moeder van twee kids; Kick (’11) & Bodi (’16). Tijdens mijn zwangerschappen heb ik het gemist om op een verantwoorde, maar daarnaast vooral leuke manier te kunnen blijven trainen.

In mijn laatste zwangerschap heb ik tot 25 weken meegedaan met de reguliere CrossFit lessen, totdat ik last kreeg van bekkenklachten. Ik ben toen volledig gestopt met trainen, jammer want dit was niet nodig geweest (zo weet ik nu). Met de juiste begeleiding is het mogelijk om tot het eind van je zwangerschap veilig te blijven trainen. Niet eerder getraind? Je kan zelfs starten met functionele training als je zwanger bent.

Wist jij al dat je lijf zo’n 12 maanden moet herstellen nadat je bevallen bent? Goede begeleiding in het weer opbouwen van training is daarom ontzettend belangrijk om blijvende klachten te voorkomen; dit wordt in de praktijk nog vaak vergeten.

Omdat we veilig trainen tijdens en na de zwangerschap erg serieus nemen in onze box, ben ik heel blij dat ik nu vrouwen op een verantwoorde, leerzame en leuke manier mag begeleiden in deze bijzondere periode. 

Heb je vragen over trainen tijdens/na de zwangerschap? Of wil je meer weten over het PowerMama programma? Twijfel niet om even contact op te nemen.

Sanne van Steen
Eigenaar PowerMama Achterhoek
Mede-eigenaar APEX Training Doetinchem

PowerMama is een bewezen effectief en erkend trainingsconcept voor vrouwen tijdens en
na de zwangerschap. PowerMama is geaccrediteerd door het Ministerie van
Volksgezondheid, Welzijn en Sport.