— PowerMama Cursus & Trainingsaanbod

Tarieven

Tarieven

Bekijk hier de tarieven voor onze cursus- en trainingsprogramma’s.

Ben je zwanger en aanvullend verzekerd? Dan wordt het programma in veel gevallen (gedeeltelijk) vergoed.

Wat anderen zeggen

Lees hier de ervaringen van andere moeders met het PowerMama® Programma in Doetinchem.

5/5

Wat een aanrader. Sanne heeft ontzettend veel kennis en weet echt waar ze het over heeft. De lessen hebben elke week een thema en vaste opbouw, wat erg fijn is. Ook zijn ze erg afwisselend, zit er een stukje theorie in en heb je na de les ook echt het gevoel even lekker gesport te hebben. Het geeft een goed gevoel om jezelf en je lichaam voor te bereiden op de bevalling, maar ook op de periode daarna. De lessen van PowerMama helpen daar ontzettend bij.

Jet Timmers

5/5

Na een lang herstelperiode van een hernia, ten gevolge van de zwangerschap, begonnen met sporten bij PowerMama Achterhoek. Het programma heeft mij heel erg geholpen bij het herstel en opbouwen van de belasting van mijn lichaam.
Sanne geeft fijne begeleiding en er is voldoende persoonlijke aandacht. Voelt een oefening niet goed, dan worden de oefeningen voor je aangepast. Dit programma is ook zeker aan te raden na je bevalling!

Kelly Hendriks

5/5
PowerMama is een echte aanrader! In het 4-weekse programma wordt er elke les aandacht besteed aan een ander thema. Hierbij krijg je een stukje theorie en ga je aan de slag met afwisselende oefeningen. Sanne creëert een prettige sfeer en heeft aandacht voor individuele vragen. Je leert bewust je ademhaling te gebruiken en krijgt uitgebreide alternatieve oefeningen die je tijdens je zwangerschap kunt doen.
Zo blijf je lekker in beweging tot het einde van je zwangerschap


Mandy Jansen